Croatia

Farmaceut u marketingu – video priča Matije

Farmaceut u marketingu – video priča Matije

Naš kolega Matija Poljak oduvijek je zamišljao da će raditi kao istraživač u laboratoriju i otkrivati ​​nove aktivne sastojke. U Medisu ga je život odveo u dinamičnije marketinško područje, gdje sada upravlja portfeljem različitih zdravstvenih proizvoda – topikalne analgetike, lijekove protiv gripe i prehlade, lijekove za alergijske kožne reakcije i proizvode za zdravje usne šupljine.

Velik je izazov, za farmaceuta da počne raditi u segmentu marketinga. Dosta toga moramo savladati, naučiti, je nepoznatog područje, ali kada se savladaju dodatne aktivnosti, dodatna znanja koja su tu potrebna, se sve skupa pretovaruje v jedno veliko prednost.

Meni osobno je bitno da radim sa lijekovima koji su kvalitetni, da znam što je iza toga lijeka, da znam njegovu učinkovitost, volim imati kliničke studije, volim surađivati s farmaceutima upravo skroz taji stručni dio, gdje dolazim s kvalitetnim proizvodom i prezentiram.

Matijina strast za pronalaženjem noviteta i novih aktivnih sastojaka ostala je. Samo su sastojci postali malo drugačiji. :) Poslušajte njegovu priču u ovom kratkom videu:

Related news