Bosnia & Herzegovina

Prirodan lijek Rosacta krema za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima

Prirodan lijek Rosacta krema za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima

Bolovi nas ometaju kod svakodnevnih aktivnosti i pogoršavaju nam opće stanje tijela. Najčešće se bolovi javljaju u vratu, ramenima, leđima te nogama i rukama. Da bismo
ublažili bolove, često uzimamo tablete protiv bolova, međutim one sistemski djeluju na čitavo naše tijelo. Zašto se ne bismo odlučili za efikasno, prirodno i sigurno liječenje
bolova baš tamo gdje oni nastaju?

Rosacta je lijek prirodnog porijekla u obliku kreme koji sadrži 10% eteričnog ulja ružmarina. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj ljekovitoj supstanci, Rosacta ublažava bolove u mišićima i zglobovima direktno na mjestu nastanka i poboljšava perifernu cirkulaciju, što podstiče dotok kisika i hranjivih tvari na oboljelo područje. Rosacta vam omogućava da živite aktivan život ovdje i sada sa snagom prirode.

Zašto preporučujemo upotrebu Rosacte?

✔ Efikasno ublažava bolove
✔ Sigurna za redovnu, dugotrajnu upotrebu
✔ Jednostavno: 2 do 3 primjene na dan
✔ Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove
✔ Bez parabena, sintetičkih supstanci

Rosacta – prirodna efikasnost za lakoću pokreta. Ublažite bolove u mišićima i zglobovima i poboljšajte cirkulaciju na efikasan i siguran način.

Rosacta, mjesta upotrebe

Na raspolaganju Vam je bez ljekarskog recepta u apotekama. Više informacija: https://www.rosacta.ba/

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.